It won't end good

Det var fint hur han såg upp till sin far, alla barn borde göra det och med tanke på kärleken både Stephan och Dimitri fick från sina fäddrar skulle de fortsätta att se upp till dem. 
"Yes you will." Sa hon mjukt medan hon gick efter dem. "And you will be even more handsome than your father, I can already see that." Att pojken skulle bli stilig var det ingen fråga om, han hade extremt vackra drag för sin unga ålder. Precis som Danielle och Andrea hade, de skulle bli en otroligt vacker familj men det var inte direkt konstigt med deras gener. Även om Tyrion inte alls var hennes smak, hon tyckte mycket mer om hur Lionel såg ut, kunde hon säga att han var stilig precis som hon kunde säga att Claire var vacker utan att det var något mer i det. Dock lät hon bli att säga det högt, hon ville inte att Claire skulle få fel intryck.
 
Tyrion höjde lite på ena ögonbrynet då hans dotter fnissade vid synen av Stephan, kanske skulle han behöva hålla ett litet extra öga på dem för att se till att hans dotter inte blev allt för förälskad och tagen av Stephan för även om han tyckte om sin bror var han inte lika säker på att han ville ha sin dotter nära en pojke som blev som honom.
"Maybe I should lock your son in with you daughter, to make sure my daughter doesn't get to attached to him." Retades han tillbaka samtidigt som Sophia sprang fram och greppade tag om sin brors hand för att få tillbaka hans uppmärksamhet - det var tydligt att hon inte tyckte om att han var mer intresserad av Danielle än henne. 
De nådde snart köket där de snabbt fick en korg, rycktet om deras picknick hade redan nått dem och de behövde inte ens fråga om något. När de slutligen kom ner till sjön hade Selina precis lagt ut filten hon tagit med till dem och Dimitri var i full gång med att slåss med vinden, Stephan och Sophia slösade ingen tid att stå och titta på utan rusade båda bort till honom för att sluta upp i leken han höll på med.
"Our daughter has a crush on Stephan... It won't end good." Han flinade när han sa det och steg därefter fram för att placera en kyss mot Claires läppar.


written by elisabeth