You stupid bitch

Det var sött hur överbeskyddande han var mot Claire, att hon var en drottning var inte alls hans anledning utan det var tydligt att han tog sin plats som storebror.
"Take it easy brother, we will take care of it tomorrow. I won't let those men get away with it." Självklart inte men där hade inte varit tid för det under dagen. Ett lämpligt straff skulle hittas, att döda dem var överdrivet men något kunde han finna.
"Come on, let us find our woman." 
 
Selina var oftast väldigt feg men när någon som hon älskade hamnade i fara tappade hon den där spärren som hindrade henne från att säga duma saker vilket Claire märkt då hon la armen framför henne för att få henne att hålla tyst. Istället stirrade hon kallt på männen som inte verkade bry sig ett dugg om vem de faktiskt försökte sig på, Claire var en drottning för guds skull!
Så snart hon hörde sin väns skrik gjorde hon exakt vad hon blev tillsagd hur trött hon än var i kroppen. Hon sprang därifrån. Vidare långt hann hon inte. mannen som legat ner fick tag i hennes klänning och slet ner henne på marken samtidigt som han lyckades få igen dörren vilket hindrade någon utifrån att råka se dem när de gick förbi.
"You stupid bitch!" Han smällde ner hennes kropp i marken och hon kände direkt smärtan, att inget bröts var ett under.
"I can't even look at you." Hela hennes kropp vändes samtidigt som hon kände hur de började slita i hennes klänning. Panikslaget började hon sparka men tillskillnad från mannen som Claire lyckats sparka hade han här koll.
"Get of me!" Skrek hon i panik medan tårarna började rinna ner för kinden. Inte det här. Ljudet av tyg som revs i sönder fyllde rummet. I ögonvrån såg hon en ljusstake som fallit ner på marken. Medan hon kände hur han greppade tag i hennes ben för att tvinga dem i sär sträckte hon sig förtvivlat efter ljusstaken och lyckades få ett grepp för att sedan svinga den rakt i hans huvud. Hon hade inte styrka nog att däcka honom men tillräckligt för att få honom att stanna till i sitt våldtäktsförsök.
"Claire?" Dörren hade öppnats och Tyrion såg förskräckt hur två män var vid hans fru och hennes klänning var sönderriven. Han behövde inte ens fråga för att veta, inte för att han hade chansen. Istället tog han svärdet och körde det rakt igenom mannen som än hade ett grepp om Claire innan han attackerade den andra och gjorde detsamma. Inga frågor ställda, de skulle dö.


written by elisabeth